Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший погляд на гібридний BMW 330e

Автовиробники все частіше пропонують для своїх клієнтів гібридні та електричні версії моделей, які раніше були тільки дизельними або бензиновими. Не став виключенням і новий BMW 3-Series для якого приготували гібридну силову установку на 250 к.с. та 420 Нм крутного моменту. Завдяки непоганому співвідношенню потужності та економічності ця модифікація має всі шанси стати найбільш затребуваною на європейському ринку, де гібридні та електричні автомобілі субсидуються державою та мають переваги над іншими версіями машин.

Наразі в BMW намагаються випустити збалансовану версію трійки, тому і характеристики новинки не вражають своїми рекордними показниками. Базовий BMW 330e коштує від 40 тисяч євро, що не дуже дорого для гібридного автомобіля з витратою пального у 2 літра на кожні 100 км пробігу та можливістю проїхати на електротязі 50 км. До того ж, ця модель здатна прискорюватись з 0 до 100 км/год лише за 6 секунд. Відтепер багато потенційних покупців, які виберають між 320d або 330i обируть 330e. Зовнішність плагін-гібридного седану третьої серії нічим не вирізняється на тлі звичайних модифікацій і це величезний плюс для шанувальників класичних форм від бренду BMW.

Під капотом BMW 330e встановлено 2-літровий бензиновий турбомотор на 183 к.с. в парі з яким працює 67-сильний електродвигун. Загальна потужність гібридної силової установки складає 250 к.с., але при необхідності в режимі XtraBoost може видавати 290 к.с. протягом 10 секунд. Головною перевагою силової установки BMW над конкурентами є її миттєва реакція дросельної засувки. Гібридний седан прискорюється дуже швидко, а відчуття драйву просто не перевершені і захоплюють навіть вибагливих автомобілістів. Як ми вже зазначали раніше, крім високої топливної економічності, 330e проїзжає біля 50 км лише на електриці зі швидкістю до 68 км/год, що дуже приємно в розрізі поїздок на невеликі відстані по місту. На новий седан встановлюється лише 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей.

Незважаючи на засилля гібридних технологій та додаткового обладнання, новачок не втратив практичності і комфорту. Багажний відсік став меньшим лише на 105 літрів, тому вміщює 375 літрів. Інтер҆ єр повністю повторює салон звичайних версій нової трійки. Якість матеріалів оздоблення на високому рівні та відповідає преміум крітеріям для 2019 року. На борту 330e наявна інформаційно-розважальна система BMW iDrive останнього покоління, клімат-контроль на дві зони та електропакет.

Пізля знайомства з гібридним BMW 330e ми відчули позитивні емоції які дарує ця економічна та спортивна модель. Сподіваємось побачити цей седан на дорогах України та випробувати нові технології BMW у реальних умовах…

 

02.09.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший погляд на гібридний BMW 330e

Політика конфіденційності